Artikelen over: LOVEE INSTELLINGEN

Hoe stel ik het zadel van de Lovee aquabike in op de juiste hoogte voor mijn lengte?

Zittend op het zadel moet uw been op het laagste punt van de trapbeweging praktisch gestrekt zijn, terwijl de knie zeer licht gebogen moet blijven.

Het stuur moet iets hoger zijn dan het zadel. Dankzij de klik- en draaiknop, zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs in het water, kunt u de afstelling van het zadel en het stuur naar wens afronden.

Bijgewerkt op: 05/09/2019